An issue with SuperTuxCart - something with the GPU

Everything worked, installed new driver (using pacman -Suy), and now I am getting:
"libGL error: No matching fbConfigs or visuals found
libGL error: failed to load driver: swrast
[warn ] [IrrDriver Temp Logger]: Level 2: X Error: BadValue (integer parameter out of range for operation)

[warn ] [IrrDriver Temp Logger]: Level 2: From call : unknown

[warn ] [IrrDriver Temp Logger]: Level 2: X Error: GLXBadContext

[warn ] [IrrDriver Temp Logger]: Level 2: From call : unknown

[warn ] [IrrDriver Temp Logger]: Level 2: X Error: GLXBadContext

[warn ] [IrrDriver Temp Logger]: Level 2: From call : unknown

[warn ] [IrrDriver Temp Logger]: Level 2: Could not make context current.

[warn ] [IrrDriver Temp Logger]: Level 2: X Error: GLXBadContext

[warn ] [IrrDriver Temp Logger]: Level 2: From call : unknown

[warn ] [IrrDriver Temp Logger]: Level 2: OpenGL driver version is not 1.2 or better.

[warn ] [IrrDriver Temp Logger]: Level 2: Warning: OpenGL device only has one texture unit. Disabling multitexturing.

[warn ] [IrrDriver Temp Logger]: Level 2: Locale not supported. Falling back to non-i18n input.

[info ] IrrDriver: OpenGL version: 2.1
[info ] IrrDriver: OpenGL vendor: (null)
[info ] IrrDriver: OpenGL renderer: (null)
[info ] IrrDriver: OpenGL version string: (null)
[fatal ] GLEW: Glew initialisation failed with error Missing GL version"

What is missing and how to fix it please?

That's not how you install drivers in Manjaro.
You use either mhwd or Manjaro Settings Manager.
Undo what you did and try it with Manjaro Settings Manager.

I did so before, I mean, I had Nvidia installed, and now just did an update

Also
When running the nvidia-settings I get this error

"[user@user-pc ~]$ nvidia-settings
libGL error: No matching fbConfigs or visuals found
libGL error: failed to load driver: swrast"

BTW
Did uninstall and installed using mhwd
"sudo mhwd -a pci nonfree 0300 -f"

Didn't work either :frowning:

Do another update. It should be fixed now. :smiley:

Really? what was the bug? can you explain?

Yes, although you could have confirmed this for yourself already. Go here: [Testing Update] 2018-09-30 - Kernels, Nvidia, Wine, Pamac-Dev, Python, Haskell the link/thread will explain better than I can. :stuck_out_tongue_winking_eye:

(With a forum search at the time you should have been able to help yourself...)

This topic was automatically closed 90 days after the last reply. New replies are no longer allowed.

Forum kindly sponsored by