Conky Suttering Flicker!

Had it for months now intermittent stuttering flickering off and on of my desktop Conky.
Sometimes goes for mins. or hours no flickering. Other times flickering couple of seconds every min. or 10mins.

Using default open drivers for my Ati 4350 legacy card on dual 22" displays.
Tho also minor issue can't figure out the shifting when cpu's go double-digit something to do with padding.

Peek 2017-09-10 11-49

[orbmiser@Plasma-Node667 ~]$ inxi -Fxz
System: Host: Plasma-Node667 Kernel: 4.4.86-1-MANJARO x86_64 (64 bit gcc: 7.1.1)
Desktop: KDE Plasma 5.10.5 (Qt 5.9.1) Distro: Manjaro Linux
Machine: Device: desktop Mobo: ASUSTeK model: M4A785TD-M EVO v: Rev X.0x
BIOS: American Megatrends v: 2005 date: 03/28/2010
CPU: Dual core AMD Athlon II X2 250 (K10 rev.2) (-MCP-) cache: 2048 KB
flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4a svm) bmips: 12058
clock speeds: max: 3013 MHz 1: 3013 MHz 2: 3013 MHz
Graphics: Card: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] RV710 [Radeon HD 4350/4550]
bus-ID: 01:00.0
Display Server: x11 (X.Org 1.19.3) driver: radeon
Resolution: 1680x1050@59.95hz, 1680x1050@59.88hz
OpenGL: renderer: Gallium 0.4 on AMD RV710 (DRM 2.43.0 / 4.4.86-1-MANJARO, LLVM 4.0.1)
version: 3.3 Mesa 17.1.8 Direct Render: Yes
Audio: Card-1 Advanced Micro Devices [AMD/ATI] RV710/730 HDMI Audio [Radeon HD 4000 series.

Conky script

alignment top_middle
background no
border_margin 5
border_width 15
default_color white
double_buffer yes
draw_borders no
draw_outline no
draw_shades no
gap_x 2000
gap_y 0
maximum_width 800
minimum_size 300
no_buffers yes
override_utf8_locale yes
own_window yes
own_window_title conky
own_window_hints undecorated,below,sticky,skip_taskbar,skip_pager
own_window_transparent yes
own_window_type normal ## normal /override /desktop
own_window_argb_visual yes # true transparency, a compositor has to be active
own_window_argb_value 0 # make the background semi-transparent
own_window_type normal ## normal /override /desktop
text_buffer_size 8000
total_run_times 0
update_interval 1
uppercase no
use_xft yes
xftalpha 1
xftfont Freesans:pixelsize=9

alignment top_left
#alignment top_right
gap_x 1820
gap_y 10

TEXT
${font Antipasto:pixelsize=32}${alignc}${time %I:%M:%S %P }${font}
#${font TAntipasto:pixelsize=28}${alignc}${time %A %B %d}${font}
${font Thirsty Script Extrabold Demo:size=22}${alignc}${time %A %B %d}${font}
#${color3}${font Thirsty Script Extrabold Demo:size=18}${alignc} Netrunner Plasma 5.5${color5}
${font Antipasto:pixelsize=10 :Bold:}${alignc} RAM: ${mem} | Using ${memperc}% of 4Gb | CPU1: ${cpu cpu0}% CPU2: ${cpu cpu1}%
${font Antipasto:bold:pixelsize=9}${alignc} CPU Temp: ${hwmon 0 temp 1} C | CPU Fan: ${hwmon 0 fan 1} rpm
#${font Antipasto:bold:pixelsize=9}${alignc} SSD 25Gb | Used: ${fs_used} | ${fs_free_perc} % Used | ${fs_free} Free
${font Antipasto:bold:pixelsize=10}${alignc} Hardrive Used: ${fs_used} | ${fs_free_perc} % Used | ${fs_free} Free

Don't know if this is a Conky setting? Compositor bug? Mesa or OpenGL bug? or Kwin.

Any insights or helpful suggestions is appreciated!

Does this make a difference?

alignment top_middle
background no
default_color white
double_buffer yes
draw_borders no
draw_outline no
draw_shades no
gap_x 0
gap_y 300
maximum_width 800
minimum_size 0 0
no_buffers yes
override_utf8_locale yes
own_window yes
own_window_class conky
own_window_hints undecorated,below,sticky,skip_taskbar,skip_pager
own_window_transparent yes
own_window_type normal 
own_window_argb_visual yes
own_window_argb_value 0
own_window_colour 000000
text_buffer_size 8000
total_run_times 0
update_interval 1
uppercase no
use_xft yes
xftalpha 1
xftfont Nimbus sans:pixelsize=10

TEXT
${font Antipasto:pixelsize=32}${alignc}${time %I:%M:%S %P }${font}
#${font TAntipasto:pixelsize=28}${alignc}${time %A %B %d}${font}
${font Thirsty Script Extrabold Demo:size=22}${alignc}${time %A %B %d}${font}
#${color3}${font Thirsty Script Extrabold Demo:size=18}${alignc} Netrunner Plasma 5.5${color5}
${font Antipasto:pixelsize=10 :Bold:}${alignc} RAM: ${mem} | Using ${memperc}% of 4Gb | CPU1: ${cpu cpu0}% CPU2: ${cpu cpu1}%
${font Antipasto:bold:pixelsize=9}${alignc} CPU Temp: ${hwmon 0 temp 1} C | CPU Fan: ${hwmon 0 fan 1} rpm
#${font Antipasto:bold:pixelsize=9}${alignc} SSD 25Gb | Used: ${fs_used} | ${fs_free_perc} % Used | ${fs_free} Free
${font Antipasto:bold:pixelsize=10}${alignc} Hardrive Used: ${fs_used} | ${fs_free_perc} % Used | ${fs_free} Free

What makes a difference? Sorry not getting what specifically.

As yours with the

gap_x 0
gap_y 300
maximum_width 800
minimum_size 0 0

Would move my conky to the left monitor?
Don't understand what to change? In all that?
As all are set the same as mine.

removed

border_margin 5
border_width 15

added

own_window_colour 000000
own_window_class conky
own_window_transparent yes

changed xftfont to one that should exist in the system

the top_middle alignment with the gap_x 0 and gap_y 300 was so i can see it on my monitor, and can be changed for your liking. I'm also on KDE and i always had to change things in conky - differently from Gnome, XFCE, Openbox (that i used a bit less than KDEt) - otherwise the conky would display very odd.
Cheers!

Forum kindly sponsored by