What Will be the reason of this mce hardware error?

---IMG_20200714_130038-01

System:
  Host: machinex Kernel: 5.6.16-1-MANJARO x86_64 bits: 64 compiler: gcc 
  v: 10.1.0 Desktop: Xfce 4.14.2 tk: Gtk 3.24.20 info: xfce4-panel wm: xfwm4 
  dm: LightDM 1.30.0 Distro: Manjaro Linux 
Machine:
  Type: Laptop System: ASUSTeK product: X541NA v: 1.0 serial: <filter> 
  Mobo: ASUSTeK model: X541NA v: 1.0 serial: <filter> 
  UEFI: American Megatrends v: X541NA.324 date: 09/12/2019 
Battery:
  ID-1: BAT0 charge: 14.7 Wh condition: 29.5/34.6 Wh (85%) volts: 10.8/10.8 
  model: ASUSTeK ASUS Battery type: Li-ion serial: <filter> 
  status: Discharging cycles: 464 
CPU:
  Topology: Dual Core model: Intel Celeron N3350 bits: 64 type: MCP 
  arch: Goldmont rev: 9 L2 cache: 1024 KiB 
  flags: lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx bogomips: 4378 
  Speed: 796 MHz min/max: 800/2400 MHz Core speeds (MHz): 1: 796 2: 796 
Graphics:
  Device-1: Intel HD Graphics 500 vendor: ASUSTeK driver: i915 v: kernel 
  bus ID: 00:02.0 chip ID: 8086:5a85 
  Display: x11 server: X.Org 1.20.8 driver: intel unloaded: modesetting 
  alternate: fbdev,vesa resolution: 1366x768~60Hz 
  OpenGL: renderer: Mesa Intel HD Graphics 500 (APL 2) v: 4.6 Mesa 20.0.7 
  direct render: Yes 
Audio:
  Device-1: Intel Celeron N3350/Pentium N4200/Atom E3900 Series Audio Cluster vendor: ASUSTeK driver: snd_hda_intel v: kernel bus ID: 00:0e.0 
  chip ID: 8086:5a98 
  Sound Server: ALSA v: k5.6.16-1-MANJARO 
Network:
  Device-1: Realtek RTL810xE PCI Express Fast Ethernet vendor: ASUSTeK 
  driver: r8169 v: kernel port: e000 bus ID: 01:00.0 chip ID: 10ec:8136 
  IF: enp1s0 state: down mac: <filter> 
  Device-2: Realtek RTL8723BE PCIe Wireless Network Adapter vendor: Lite-On 
  driver: rtl8723be v: kernel port: d000 bus ID: 02:00.0 chip ID: 10ec:b723 
  IF: wlp2s0 state: up mac: <filter> 
Drives:
  Local Storage: total: 465.76 GiB used: 17.03 GiB (3.7%) 
  ID-1: /dev/sda vendor: Seagate model: ST500LT012-1DG142 size: 465.76 GiB 
  speed: 3.0 Gb/s rotation: 5400 rpm serial: <filter> rev: SDM1 scheme: GPT 
Partition:
  ID-1: / size: 73.23 GiB used: 17.02 GiB (23.2%) fs: ext4 dev: /dev/sda3 
  ID-2: swap-1 size: 20.49 GiB used: 0 KiB (0.0%) fs: swap dev: /dev/sda6 
Sensors:
  System Temperatures: cpu: 40.0 C mobo: N/A 
  Fan Speeds (RPM): cpu: 2300 
Info:
  Processes: 165 Uptime: 5m Memory: 3.71 GiB used: 1.16 GiB (31.1%) 
  Init: systemd v: 245 Compilers: gcc: 10.1.0 Shell: bash v: 5.0.17 
  running in: xfce4-terminal inxi: 3.0.37

This topic was automatically closed 90 days after the last reply. New replies are no longer allowed.

Forum kindly sponsored by